EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK

Tapasztalatunk – ami e tekintetben sajnos nagyon keserű – azt mutatja, hogy a kellemetlen meglepetések elkerülése végett minden esetben ajánlott egy céges adás-vételben jártas ügyvéd bevonása az ügyletbe.
Az ügyvédi díj töredéke annak, amit tapasztalatlanságból az eladó/vevő ilyenkor kockáztat.

A Mercurio Investment Partners Kft. 2019-ben jött létre és azóta nyújt cégértékeléssel kapcsolatos szolgáltatásokat. A Mercurio és kollégái több, mint 30 kifejezetten cégeladásokhoz és felvásárlásokhoz kapcsolódó értékelést végeztek ez idő alatt. Tapasztalatunk kiterjed szinte minden iparágra, cégméretre és értékelési módszertanra.
Egy alaposan, átgondolt feltételezések és adatok mentén elkészített értékelés egy jól felépített érvelési eszköz a megrendelő kezében, amely nagyban elősegítheti az értékesítési folyamat sikeres zárását. Emellett, a tranzakció előtt hiteles és valós képet ad arról, hogy milyen árazást láthat reálisnak a piac, így az eladó elvárásai közelednek a vevőkéhez, ezzel megnövelve annak valószínűségét, hogy a tranzakció sikeres lesz a felek pedig elégedetten állnak fel a tárgyalóasztaltól.
Kontakt:
Dohos Dávid
partners@mercurio.hu