REFERENCIÁK

Miután megszületett a gondolat, hogy közel 30 éve jól működő vállalkozásomat eladjam és igazi nyugdíjasként élvezzem a megérdemelt pihenést, több cégeladással foglalkozó vállalkozást is felkerestem, de csak egy, a Cégetveszek.hu volt olyan közülük, amely már az első kapcsolatfelvételtől kezdve profinak tűnt.
Az első személyes találkozás után megállapítottam, hogy rátaláltam egy profi, mindenre odafigyelő, segítőkész cégre és vezetőjére Szapár András személyében.
Mindvégig folyamatos támogatást kaptam a tárgyalások során, és soha nem éreztem úgy, hogy bármikor is magamra hagytak volna az eladási folyamat alatt.
Jó szívvel ajánlom azoknak, akik cégüket eladnák.

Zsuffa Attila

A Cégetveszek.hu csapatát nem konkrétan cégeladással vagy vásárlással bíztam meg, hanem egy online bérbeadó portál értékesítésével kapcsolatban kértem a segítségüket. Egy olyan befektető felkutatásával bíztam meg őket, akik nemcsak fantáziát látnak egy befutott webes portál megvásárlásában, hanem olyan szakmai apparátussal rendelkeznek, amely garantálja az oldal további biztonságos működését és folyamatos fejlesztését. Több hasonló céget is felkerestem a portálom eladásával kapcsolatban, de a Cégetveszek.hu volt az egyetlen olyan közülük, aki már az első kapcsolatfelvételtől kezdve a legprofibb szolgáltatást nyújtotta. Egy személyes találkozót követően néhány héten belül megtalálták nekem azt a céget, akit éppen kerestem. Mindvégig folyamatos támogatást kaptam a tárgyalások során, és soha nem éreztem úgy, hogy bármikor is magamra hagytak volna az eladási folyamat alatt. Nélkülük biztosan nem találtam volna meg az „álombefektetőmet”, akinek hála az egykori portálom új lendületet kapva tovább növekedhetett.

P.Roland

Az internet segítségével találtam rá a cégetveszek.hu oldalára, mivel régen terveztem, hogy 24 éve működő vállalkozásomat befejezzem és élvezzem a megérdemelt pihenést.
A szándékomban biztos voltam, de nem is reméltem, hogy egy ilyen profi, mindenre odafigyelő, segítőkész, kulturált céget és vezetőt találok Szapár András személyében.
Könnyű volt együttműködni hiszen, ahol kellett lelkesített, ahol a saját érdekemben visszafogottságra volt szükség, ott csillapított.
Nem is csodálkozom, hogy ilyen remek üzletet sikerült kötnünk.
Bátran, jó szívvel ajánlom azoknak, akik cégüket eladnák, illetve vennének!

Bozzay Kató

Cégünk eladásában korrekt segítséget kaptunk Öntől!
Külön köszönöm a türelmes, rugalmas és kedves ügyfélkezelést!

Balogh Ilona

Ha valaki arra adja a fejét, hogy befektetne működő cégbe, vagy venne egy működő céget, akkor elsősorban olyan releváns és átlátható információkra van szüksége, amelyek alapján egyáltalán el tudja dönteni, hogy érdemes e a gondolatait ráállítani a dologra. Eldönteni persze nem lehet, hogy belevágunk e bármilyen üzletbe, de tervezgetni, esélyeket latolgatni lehet.
Ma sokan foglalkoznak cégek közvetítésével, de úgy, hogy ahogy a cégetveszek.hu oldalon találjuk (részletesen és precízen) senki nem jeleníti meg a kínálatot. Olyan ez, mintha egy ingatlan ügynökség oldalán csak az lenne megadva, hogy: Pest megyei szép lakás, ár megegyezés szerint.
Ugye így nehéz lenne?
Amikor megláttam az oldalt és elkezdtem böngészni a kínálatot, sok minden járt a fejemben. Az első találkozónkra azonban konkrét számokat, konkrét eladói elképzelésrendszert kaptam a megvásárlandó cégről, így könnyű volt dönteni.
Levette a vállamról a terhet, mert azokat az adatokat, és információkat, amelyre úgy gondoltam, hogy fontosak, alaphelyzetben az első találkozóra kérés nélkül hozta.
Szerintem, ha valaki el akar adni, vagy lehetőséget keres, mindenképpen keresse a cégetveszek.hu csapatát.

Üdvözlettel: N. Balázs a Moza Kft új tulajdonosa