Tevékenység: Nemzetközi szállítmányozás
Megye/város: Nyugat Magyarország
Előző évi nettó árbevétel: 2,1 milliárd forint
Átlagos évi nettó árbevétel (3 év): 1,8 milliárd forint
Alkalmazottak száma: 70 fő
Eladó tulajdoni rész: 100%
Irányár: 1,2 milliárd forint

A tulajdonos írta:

A tulajdonos egyéb elfoglaltsága miatt eladóvá vált egy stabil vevőkörrel és szerződésekkel, folyamatosan növekvő árbevétellel, remek állapotban lévő lízingelt járműparkkal, megbízható és önálló munkára képes csapattal, valamint saját telephellyel rendelkező nemzetközi szállítmányozó vállalkozás.
A cég folyamatos és messze nyereséges működését 56 nyerges vontató és 59 félpótkocsi biztosítja, de ezek mellet rendelkezik még egy 12 tonnás teherautóval és 2 kishaszon járművel is. A gépkocsik átlag életkora 3 év.
A cég tulajdonában van egy 150 m2-es irodahelyiség teljes felszereléssel, valamint egy 1,6 hektáros, remek lokációval bíró, bővíthető telephely is, aminek az infrastruktúrája teljesen kialakított. Kamerarendszerrel és teljes körű riasztó-védelemmel van ellátva, valamint kisebb kézi raktárak is találhatók a területen. A telephely üzemeltetéséhez szükséges kisgépek (Bobcat, kistraktorok, kézi szerszámok) is rendelkezésre állnak.
A vételár tartalmazza a fenti ingatlanokat és eszközöket, a meglévő vevői- és lízing szerződéseket, a partneri kört és a hozzá tartozó kapcsolat-rendszert is, valamint a cég lelkiismeretes átadását.
Az eladó a vételár EUR-ban történő kifizetését részesíti előnyben.

Felkeltette érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

[recaptcha]