Tevékenység: Fémipar, gépgyártás
Megye/város: Fejér megye
Előző évi nettó árbevétel: 1300 millió forint
   
Alkalmazottak száma: 40 fő
Eladó tulajdoni rész: 100%
Irányár: 620 millió forint

A tulajdonos írta:

Egyéb vállalkozásaim miatt eladóvá vált egy remek adottságokkal rendelkező fémipari gyártóüzem.
A 40 főt foglalkoztató vállalkozás gép- és gépalkatrész-gyártással, acélszerkezet-gyártással és gépipari karbantartással foglalkozik. Stabil és visszatérő vevőköre van az ország minden részéből és külföldről is. Kiemelt figyelmet fordítottunk gépeink folyamatos karbantartására és modernizálására, így jelenleg egy sok tevékenységre alkalmas, nagy kapacitású gépparkkal rendelkezünk. A cégnél a fluktuáció elenyésző, jól képzett szakembereinket megbecsüljük és kölcsönösen számítunk egymásra. Szükség esetén a környéken megtalálható szakemberek tudják biztosítani a kapacitás bővítését.
A telephelyül szolgáló, jó adottságokkal és felszereltséggel rendelkező 15500nm-es terület, a rajta található 4100nm összterületű csarnokokkal, a 430nm-es irodák és a 680nm szociális épület nem képezi a vételár részét, de a céggel együtt, 560 millió forintért megvehető, de akár bérbe is vehető.
A vállalkozás eladása tekintetében nagyon rugalmas és minden konstrukcióra nyitott vagyok.
Javaslom minden érdeklődőnek, hogy személyesen keressen fel és egy kötetlen beszélgetés keretében nézze meg az itt folyó tevékenységet, valamint a cégben rejlő lehetőségeket.