Tevékenység: Autóalkatrész kereskedelem
Megye/város: Budapest
Előző évi nettó árbevétel: 1490 millió forint
Átlagos évi nettó árbevétel (3 év): 1450 millió forint
Alkalmazottak száma: 18 fő
Eladó tulajdoni rész: 100%
Irányár: 300 millió forint

A tulajdonos írta:

Cégünk elektrokémiai áramforrások, elemek, akkumulátorok, gépjármű alkatrészek- és felszerelések országos hálózatú nagy-, és kiskereskedése. Világmárkákat forgalmazunk minden jelentős online és hagyományos értékesítési platformon és csatornán.

Több száz állandó megrendelőink számát folyamatos magas színvonalú műszaki, és logisztikai szolgáltatásainkkal tudjuk növelni. Piaci részesedésünk jelentős.
Nagykereskedelmi partnereink között országos szervezetek, nemzetközi kereskedelmi láncok, iparvállalatok és hagyományos viszonteladók is megtalálhatóak.

Folyamatos versenyképességünket, nyereségességünket és növekedésünket egyrészt annak köszönhetjük, hogy termékeinket közvetlenül a gyártókkal kötött szerződések alapján szerezzük be, másrészt működési költség és finanszírozási struktúránkat folyamatosan monitorozzuk, és a leghatékonyabb eredményesség érdekében optimalizáljuk.

A cégünk iránt érdeklődőknek egy minden szempontból egészségesen működő, folyamatosan fejlődő, és nyereséges vállalkozást kínálunk befektetési célra, amelyik a következő években is jelentős üzleti potenciállal rendelkezik.