Tevékenység: Gyerekbútor forgalmazás
Megye/város: Budapest
Előző évi nettó árbevétel: 80 millió forint
Átlagos évi nettó árbevétel (3 év): 50 millió forint
Alkalmazottak száma: 2 fő
Eladó tulajdoni rész: 100%
Irányár: 29 millió forint

A tulajdonos írta:

Cégünk Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő gyerekbútor forgalmazására specializálódott vállalkozása. Tevékenységeinket folyamatosan bővítettük, és mostanra már 10 külföldi gyerekbútor gyárral állunk kapcsolatban.
Amit kínálunk: 15 éves múlttal rendelkező forgalmazó cég, 2 webshop, prémium bútorokkal berendezett 10 éves bemutató terem (berendezéssel együtt), több facebook oldal, felépített hírlevél adatbázis, beszállítói szerződések, informatikai eszközök, betanítás, cégátadás dolgozókkal együtt.
A mindenkori készlet is kínálatunk része, de annak aktuális eladási áráról átadáskor külön kell megállapodni.
A cég hitel- és tartozás mentes.
A cég folyamatosan nyereséges és évről évre jelentősen növekszik. Külön brandet építettünk saját arculattal, ügyfeleink ezt ismerik, így az új tulajdonosnak nem okoz gondot a régi tulajdonosok kiválása. A cég teljesen automata, az alkalmazottak képesek vinni a vállalkozás napi szintű dolgait.
A weboldalak egyedi fejlesztésűek, sok visszatérő vevővel, napi mintegy 600-1000 látogatóval.
A webáruházak sok forgalomgeneráló és a tulajdonosi ellenőrzést segítő extra fejlesztést, a teljes értékesítési folyamat támogatását, raktár és készletkezelést, ellenőrzést tartalmaznak.
Az üzlet igényesen berendezett, kártyás fizetéssel, informatikai eszközökkel felszerelt.
A cégeladás mellett azért döntöttünk, mert a vállalkozás további dinamikus fejlődése teljes embert igényel, amit más vállalkozásaink miatt nem tudunk megoldani.