Tevékenység: Boutique Hotel, Rendezvényház és Étterem
Megye/város: Budapest
Előző évi nettó árbevétel: nem releváns
Átlagos évi nettó árbevétel (3 év): nem releváns
Alkalmazottak száma: 5 fő
Eladó tulajdoni rész: 100%
Irányár: 350 millió forint

A tulajdonos írta:

Eladó családi okok miatt, jelenleg is üzemelő Boutique Hotel, Rendezvényház és Étterem zöldövezetben, nagy értékű, tehermentes ingatlannal, működtető céggel, minden engedéllyel, személyzettel és teljes berendezéssel. Az épület 543 m2, a telek 1079 m2. Gyönyörűen kialakított díszkert, 11 autónak belső parkoló, plusz a ház előtt további 8 autónak épített parkoló. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Az ingatlan 2000-ben épült, 2015-2016-ban átesett egy teljes körű felújításon, mesés provence-i hangulatot kapott a ház, amely a környékbeli hegyekre panorámás.
A belsőépítész által megálmodott design szerint kialakított összesen 11 fürdőszobás szoba mindegyike kicsit különbözik a többitől. Ebben az egyediségben a bronz, arany és ezüst felületek, a különleges és egyedi grafikai munkák és a gondosan összeállított üvegmozaik díszítések adják meg a tökéletes egységet.
A hotelben egyszerre 41 fő tud megszállni, három emeleten helyezkedik el; földszint, alagsor és egy emelet. Az alagsorban 3 szoba van, egy hangulatos infra- és finn szauna, valamint egy dézsazuhany biztosítja a regenerálódást. A földszinten 2 szoba helyezkedik el, illetve az étterem egésze és egy mosdó. Az emeleten 6 szoba található, köztük egy gyönyörű erkéllyel rendelkező luxus lakosztály.
Az étteremben mesés fények ejtik rabul a vendégeket, sok kis apró kiegészítővel, ami megadja az elegáns, mégis családias hangulatot, emiatt is vált esküvők kedvelt helyszínévé. Befogadóképessége ültetett svédasztalos vacsora esetén 60, míg normál esetben 50 fő. A kert éttermi befogadóképessége további körülbelül 50 fő, ezen kívül egy kerti grillsütő és gyermekjátszótér is található a kertben. A teljesen felszerelt, HACCP-nek megfeleltetett konyha nemrég épített hűtőkamrával is rendelkezik.
A fűtés gázkazánnal illetve napkollektorokkal történik, a fűtés szabályozása a recepciós pultból lehetséges. Minden helyiségben új légkondicionálók vannak.

Még csak alig több mint 1 éve üzemeltetjük, a sok beruházás miatt veszteséges a cég, de javuló tendenciát mutat.